zondag 26 januari 2014

Nieuwjaarsbrief n° 3

Wie laatst leest, best leest... Vandaag heeft Wannes eerst het prachtige zwembad van Knoque-les-Dunes verkend, inclusief alle glijbanen, om dan bij zijn peter een hele namiddag te spelen. Hij heeft al tekeningen gemaakt van de fiets waarvoor hij spaart.



vrijdag 24 januari 2014

Nieuwjaarsbrief n° 2

En nu is het de beurt aan Suzanne (Wannes moet nog tot zondag aftellen...). Suzanne leest trouwens niet alleen nieuwjaarsbrieven, ze leest tegenwoordig alles.


woensdag 15 januari 2014

Liesbeth jarig

Gisteren hadden de kinderen voor moekes verjaardag een liedje voorbereid, elk apart een verjaardagskaart getekend èn haar een hele dag verwend. Er kwamen wenskaarten uit alle hoeken, ook van Opa Rony en Oma Margriet. Maar het grootste succes qua verjaardagsattentie ging naar de twee soeppotten die ze voor haar collega's op school had gemaakt. Niets smaakt zo goed als verjaardagssoep!

maandag 13 januari 2014

Slaapt gij nog?

Papa heeft alweer een nieuwe website, waarop voor de gelegenheid de kinderen meewerkten (die website was trouwens een idee van Wannes). Gisterochtend stonden Suzanne en Wannes paraat om te demonstreren hoe je 'Broeder Jacob' speelt op de ukulele (Wannes speelde mee, Suzanne trommelde op de klankkast).

De eerste take was al raak, eerst wat aarzelend, maar met een pak geïmproviseerde strofes.



donderdag 9 januari 2014

Op de radio

Eerder deze week werd Moeke zwaar beschoten (meer bepaald in de schouder).

Vandaag stond ze opnieuw in het voetlicht: Radio 2 interviewde haar over de zindelijkheid van kleuters die al naar school gaan. Ondanks de wat vooringenomen reporter, deed zij dat héél erg goed.




dinsdag 7 januari 2014

Zes koningen

Zondag hebben de kinderen hun beste beentje voorgezet voor Asha Hope, en op anderhalf uur tijd de mooie som van 94,80 euro bijeengezongen. Iets minder dan vorig jaar, toen ze ook in Sint-Katelijne-Waver zongen, maar nog altijd meer dan de jaren ervoor. Bravo!